Shetlandpony's Van de Hutte
Pira Gilbert - Hutstraat 8 - 1910 Kampenhout (België)
shetland pony belgiƫ
Welkom in de wereld van de Shetland Pony !

Men fokt reeds lang Shetland Pony's in België, maar pas in 1960 werd er een Stamboek voor Shetland Pony's opgericht. Vanaf dan hebben de Shetland Pony's in België ook stamboekpapieren.
De Shetlander is een trouw, levenslustig en aanhankelijk dier. Eens de pony zich heeft aangepast aan zijn omgeving, wordt hij een echte huis- en kindervriend.
Als kleinste en dapperste onder de pony's kunnen we stellen dat de Shetland Pony tot de ponyrassen behoort die het vlugst tevreden zijn wat eten betreft.
Ook wat winterbeschutting betreft is deze pony een zeer makkelijk te houden dier. Door zijn dikke wintervacht is hij zeer goed bestand tegen het gure winterweer.
Hoewel een schuilhok op de weide reeds voldoende is, zal je de pony zeker niet horen klagen wanneer hij een eigen stalletje krijgt.
Eens je een Shetland Pony hebt, zul je vlug merken dat hij je hart snel verovert. Wie zijn pony goed verzorgt, krijgt er enorm veel vriendschap van terug en beleeft er veel vreugde aan. Hij is bovendien een betrouwbare partij.
Beste bezoeker, we wensen je veel succes in de ponywereld!
Stacks Image 887
CONTACTEER ONS
Shetlandfokkerij Van de Hutte
Hutstraat 8
1910 Kampenhout (België)

Tel +32 (0)16 65 73 44
GSM +32 (0)474 88 21 73
E-mail piragil@skynet.be
Stacks Image 14237
Stacks Image 14242